Henan Swet Boiler Co., Ltd.

De Boilerco. van Henanswet, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenindustriële stoomketel

hete de biomassa industriële brander van de verkoop houten korrel voor Industriële boiler

Certificaat
Van goede kwaliteit gas stoomketel voor verkoop
Van goede kwaliteit gas stoomketel voor verkoop
Wij zijn zeer tevreden de machine, het gemakkelijk is te assembleren en te werken. geavanceerde controlerende theorie met krachtige PLC, op hoog niveau van automatisch.

—— Smith

Tijdens de drie keer samenwerking, goed werken alle machines, hopen uw bedrijf die beter en beter worden. Een goed begin wordt half gedaan.

—— Abdul Moiz

Ik ben online Chatten Nu

hete de biomassa industriële brander van de verkoop houten korrel voor Industriële boiler

China hete de biomassa industriële brander van de verkoop houten korrel voor Industriële boiler leverancier
hete de biomassa industriële brander van de verkoop houten korrel voor Industriële boiler leverancier hete de biomassa industriële brander van de verkoop houten korrel voor Industriële boiler leverancier hete de biomassa industriële brander van de verkoop houten korrel voor Industriële boiler leverancier hete de biomassa industriële brander van de verkoop houten korrel voor Industriële boiler leverancier

Grote Afbeelding :  hete de biomassa industriële brander van de verkoop houten korrel voor Industriële boiler

Productdetails:

Plaats van herkomst: Henan, China
Merknaam: SWET
Certificering: ISO9001
Modelnummer: LSS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: triplex verpakking.
Levertijd: 10 werkdag
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 3000 reeksen per jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: hete de biomassa industriële brander van de verkoop houten korrel voor Industriële boiler Punt: YDZ- biomassastoomketel
Ontwerpbrandstof: biomassa kleur: De eis van de klant
Garantie: 12 Maanden Toepassing: verwarmende boiler
Materiaal: Roestvrij Staal thermische efficiency: meer dan 90%
Grootste consumptie: 150kg/h Outputhitte: 600000Kcal

Productomschrijving

de houten industriële brander van de korrelbiomassa

 

houten korrelbrander

de houten industriële brander van de korrelbiomassa, de houten industriële brander van de korrelbiomassa, de houten industriële brander van de korrelbiomassa

1.Explanation van belangrijke componenten en termijnen:

(1) Vultrechter: gebruikt om biomassakorrels op te slaan.

(2) Hoofdlichaam van verdampingskamer: de brandstofgasvorming van het biomassadeeltje in gasvormingskamer

(3) Brandmond (brandmond): verdeeld in binnenband en buitenbuis, zendt de binnenband verbrandingsgas uit.

(4) Rooster: De middendiepositie van de deur van de verdampingskamer, voor luchtdistributie wordt gebruikt wanneer de deeltjes worden gebrand en gelaten verdampen.

(5) Asdeur: De brander moet de deur openen om de 2-8 werkuren om de as op de rooster schoon te maken. Wanneer het openen van de deur, ben zeker om zich de ventilator tegen te houden meer dan 10 minuten en aan de kant van de deur te bevinden en het te houden voor meer dan 2 meters. De veilige afstand, na de ventilatoreinden die, opent met een lang ijzer lopen. Er is geen vlam en het brandbare gas kan worden uitgeworpen alvorens de deur kan worden schoongemaakt.

(6) Ventilator: Distributie van lucht voor verbranding en gasvorming.

(7) Winddoos: gebruikt om het luchtvolume en de luchtdruk aan te passen.

(8) Bodemwind: Van de bodem van de rooster.

(9) Secundaire lucht: Mezzanine distributie tussen de binnen en buitenbuizen van de brandopening, en de secundaire verbranding van brandbaar gas in verbranding het flakkeren.

(10) het Voeden motor: schroefstaaf wordt gebruikt om het voeden systeem te drijven dat.

(11) het Voeden systeem: De korrels van de voerbiomassa in de verbrandingskamer.

(12) Gietmachines: Voor kort-afstandsbeweging van de brander (gebruik een vorkheftruck vanaf de afstand om schade aan de stijve het trillen vuurvaste laag te vermijden).

(13) Brandstof: De zuivere bosrijke brandstof van de biomassakorrel, diameter 810MM, lengte minder dan 30mm, het verwarmen waarde boven 3500KCal, asgehalte minder dan 3% (de grote tonnagebrander kan 30MM de brandstof van de biomassabriket branden).

de houten industriële brander van de korrelbiomassa, de houten industriële brander van de korrelbiomassa, de houten industriële brander van de korrelbiomassa

1.working principe:

Het fundamentele het werk principe van de automatische brandende machine van de deeltjesbiomassa is: De biomassabrander bestaat hoofdzakelijk etc. uit branderlichaam, het voeden machine, het veelvoudige systeem van de luchtdistributie, elektronisch controlesysteem (mens-machine interface, PLC intelligente opsporing en controle). De verbrandingskamer van de verbrandingsmotor is een secundair gecombineerd type. De brandstof wordt verdeeld in twee stadia door het automatische het voeden systeem en ingaat de verbrandingskamer op hoge temperatuur van de pyrolyse semi-verdamping. De luchtdistributie is uitgevoerde veelvoudige tijden. Het gasvormingsapparaat wordt gevoed van het lagere deel van de oven om de opschortingshelft te vormen. De gasvormingsverbranding en de snelle het barsten reacties produceren gas op hoge temperatuur. Dit proces produceert gestorte en middenproducten H2, ch4, CmHn, Co en andere brandbare componenten. De temperatuur kan boven 1000°C. bereiken Het kan worden opgeschort, het ondersteunende verwarmde materiaal door de verbrandingskamer van de zuurstof worden gelaten verdampen worden verbrand en zijn ingegaan en door de verbrandingspijp worden gespoeld. Boiler het verwarmen de oppervlakte, in plaats van steenkool, de diesel, de zware olie en andere traditionele energie werken. Tegelijkertijd, blijft het vergaste koolstofblok onder de actie van de originele boilerventilator branden tot het in de grijze kamer brandt.

de houten industriële brander van de korrelbiomassa, de houten industriële brander van de korrelbiomassa, de houten industriële brander van de korrelbiomassa

3.Work kenmerken:

(1) energie - besparing, milieubescherming, en intelligentie.

(2) de methode van de semi-gasvormingsverbranding heeft hoge verbrandingsefficiency.

(3) de verbrandingsvlam heeft op hoge temperatuur en kan in plaats van diesel branders, natuurlijke gasfornuizen, en zware oliebranders worden gebruikt.

(4) die de vlam van de nooduitgang tijdens verbranding wordt uitgezonden zal een kleine hoeveelheid as bevatten. In de toepassing, zou het op hitteuitwisseling het plaatsen (zoals warmtewisselaar, aluminium smeltende oven, enz.) moeten worden gereserveerd.

(5) de rookemissies bevatten zeer weinig sulfide, ver onder nationale normen.

de houten industriële brander van de korrelbiomassa, de houten industriële brander van de korrelbiomassa, de houten industriële brander van de korrelbiomassa

TWO.Conditions van Gebruik

de houten industriële brander van de korrelbiomassa, de houten industriële brander van de korrelbiomassa, de houten industriële brander van de korrelbiomassa

1. De biomassa brandende machine moet onder negatieve druk werken. Tegelijkertijd, moet de identiteitskaart-ventilator worden geïnstalleerd om de negatieve druk te verzekeren. Als het wordt toegepast op aluminium smeltende oven, serre verwarmende, drogende ruimte en andere arbeidsvoorwaarden, kan het bij lichtjes positieve druk worden in werking gesteld. Nochtans, is het noodzakelijk om de vlotte stroom van de verwarmingspijp te verzekeren; het gebied in dwarsdoorsnede van de uitlaatafzet en het vermogen van de veroorzaakte ontwerpventilator zullen die volgens de vereisten worden uitgevoerd door het techniekministerie worden gespecificeerd van ons bedrijf.

2. Het gebruiksmilieu van biomassa brandende machine moet goed zijn - geventileerd, en er zijn genoeg installatiestandpunten en werkende posities. Er moeten geen obstakels in de richting van de ovendeur zijn om de reiniging te beïnvloeden, en de afstand van de muur zou minstens 1,5 keer moeten zijn de diameter van de oven.

3. Wanneer het gebruiken van de brander, moeten twee droge het poederbrandblusapparaten van 2KG binnen 5 meters van de brander worden uitgerust.

4. moeten met een speciale exploitant worden uitgerust om te werken, moet de exploitant door de machine worden begeleid kan de machine in werking stellen.

5.If het product wordt gebruikt in een boiler, zou het aan een gekwalificeerd bedrijf van de boilerinstallatie voor installatie moeten worden voorgelegd. Als er een grootteafwijking toe te schrijven aan de grootte van het brandermondstuk is, moet de grootte van de krater van de boiler worden verbeterd. Het product moet aan het lokale bureau van de boilerinspectie ter goedkeuring worden gemeld. De gekwalificeerde eenheid van het boileronderhoud.

de houten industriële brander van de korrelbiomassa, de houten industriële brander van de korrelbiomassa, de houten industriële brander van de korrelbiomassa

Abnormale situatie Mogelijke Oorzaken Behandelingsmethode
De vlamkleur is oranje met zwarte rook

1.Insufficient primair luchtvolume

2. Het voeden de snelheid is te snel

3.The het materiaal van de korrelverbranding wordt niet gelijk uitgespreid op de rooster

4.Induced het volume van de ventilatorlucht is te klein

1.Adjust de frequentie van de luchtlevering, verhoogt primair luchtvolume

2.Adjust de het voerfrequentie of controlemechanisme om het voertarief te vertragen

3.Adjust de secundaire lucht van de brander.

4.Check of de veroorzaakte van de ontwerpventilator en rook buis vlot is

De ovenstapel kan niet volledig worden gebrand

1. Het voeden de snelheid is te snel

2. Het het blazen volume is te groot of te klein

3.Induced het volume van de ventilatorlucht is te klein

1.Adjust de het voeden frequentie om de het voeden snelheid te vertragen.

2.Increase of verminder de hoeveelheid lucht die de blazende pijp ingaan

4.Use voorgeschreven brandstof

De schoorsteen leek donkere rook en de brand draaide lichtrood

1. Het voeden de snelheid is te snel

2.Coke vercooksingsresultaten in verminderde bodemwind

3.Abnormal de kwaliteit van de deeltjesbrandstof

1. Verlaag het voertarief

2.Stop de oven om de cokes te ontruimen

3.Replace zuivere houten korrels

Rooster (oven) de Vercooksing versnelt

1.Low as smeltpunt van korrelbrandstof

2.Bottom ontoereikend luchtvolume

1.Replacement van houten biomassakorrels

2.Increase de bodemwind, veroorzaakt wind

Het voersysteem voedt niet

1. De macht van het controlesignaal weg

2. De brandstof is te lang de bodem van de vultrechter te overbruggen

3. Het hoge asgehalte van brandstof veroorzaakt de staaf om te blokkeren

4.Into de vultrechter in het puin (schroeven, ijzerstukken)

1. Controleer de thermostaat of het drukcontrolemechanisme

2. Vervang brandstof binnen 30MM

3. Vervang as kleinere brandstof

4.After schoonmakend de vultrechterbrandstof, keer de materiële staaf om

Rooster enige of gedeeltelijke brandwond door misvorming

1. De oventemperatuur is te hoog, is de bodemwind ontoereikend

2.Grate stagnatie

1. Pas de frequentie van de bodemwind aan, verhoog het volume van de bodemwind

2.Clean-rooster om vlotte roosterontruiming te verzekeren

Tijdens de verrichting, zendt de brandstofsilo zwarte rook uit

1. De korrelbrandstof is gebrand, veroorzakend tegen de stroom in

2. De vercooksing van binnenband van krater leidt tot tegen de stroom in van rook

het 3.The veroorzaakte ontwerp is te klein en de druk in de verbrandingskamer is te hoog

4.Fuel aan de voerhaven die wordt geduwd

1. De brandstof zou op tijd moeten worden toegevoegd

2. Verwijder de cokes uit de brander en zet het na gebruik aan

3. Verhoog de hoeveelheid veroorzaakte wind, verminder geschikt het volume van de ontploffingslucht en het voertarief, vermindert de outputmacht

4.Adjust de bodemwind en vertraagt de het voeden snelheid

Ovendekking of ovendekkleur 1 de isolatie materiële instorting van de ovenmuur

1.The van de de hitteisolatie van de bodemdekking de materiële dalingen

2.Stop en de revisie onmiddellijk en gebruikt na voltooiing het

Ovenrook Het vuurvaste modder barsten

1.Remove de originele vuurvaste modder en de gebruikskleefstof op hoge temperatuur

2.Use het opnieuw na re-herstelt

 

Contactgegevens
Henan Swet Boiler Co., Ltd.

Contactpersoon: Daniel Lee

Tel.: +8615038108829

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)