De Boilerco. van Henanswet, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Henan Swet Boiler Co., Ltd.

Certificaten
Van goede kwaliteit gas stoomketel voor verkoop
Van goede kwaliteit gas stoomketel voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij zijn zeer tevreden de machine, het gemakkelijk is te assembleren en te werken. geavanceerde controlerende theorie met krachtige PLC, op hoog niveau van automatisch.

—— Smith

Tijdens de drie keer samenwerking, goed werken alle machines, hopen uw bedrijf die beter en beter worden. Een goed begin wordt half gedaan.

—— Abdul Moiz

Ik ben online Chatten Nu

Henan Swet Boiler Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Henan Swet Boiler Co., Ltd. Henan Swet Boiler Co., Ltd. Henan Swet Boiler Co., Ltd. Henan Swet Boiler Co., Ltd. Henan Swet Boiler Co., Ltd.
De Boilerco. van Henanswet, Ltd. De Boilerco. van Henanswet, Ltd. De Boilerco. van Henanswet, Ltd. De Boilerco. van Henanswet, Ltd. De Boilerco. van Henanswet, Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : SWET
Aantal werknemers : 1000~2000
Jaarlijkse omzet : 6000000-19000000
Opgericht Jaar : 1954
Export pct : 40% - 50%
Quality assurance system: ISO9001
Boiler qualification: A-class boiler ,D1 D2 Pressure Vessel
Main product: Industrial boilers ,house boilers ,power plant boiler.

    Co. van de Henan swet boiler, Ltd werd opgericht in 1954, gelegen in de historische stad van zeven dynastieën. Wij hebben geconcentreerd ons op boiler en van boilerdelen vervaardiging en verkoop meer dan 60 jaar. Het is een zeer belangrijke onderneming in China belast met a-Klasse boiler en het drukvat van D1 D2, heeft de certificatie van ISO 9001 verkregen.

 

 

 

 

    In 1979, develpoed de eerste Doorgevende Vloeibaar gemaakte - bedboiler die door Oslon Finland.In 1987, het eerste Vloeibaar gemaakt Doorgeven van China wordt ontwikkeld - het bedboiler van de wereld door ons. En nu, zijn wij de Chinese academie van wetenschappen Vloeibaar gemaakt Doorgeven - het onderzoek van de bedboiler en ontwikkelde basis. Onze hoofdproducten met inbegrip van de cirkelboiler van (CFB) van het stroombed, gasboiler, steenkoolboiler, biomassaboiler, olieboiler, elektrische centraleboiler, energy-saving boiler, solider afvalboiler, hoog rendementboiler, elektrische warm waterboiler, hoge drukboiler, volledig automatische controleboiler, de stoomketel van de houten spaanderbiomassa, de boiler van de kettingsrooster, condenserende boiler, aardgasstoomketel, de boiler van de waterbuis, de boiler van de brandbuis, volledige kunstmatige intelligentieboiler, de generator van de biomassastoom, vuurvaste materialen, boilertoebehoren etc., kunnen aan allerlei uw behoeften voldoen.

 

 

    Als één van de Chinese hoogste onderneming van de tien boilervervaardiging, hebben wij meer dan 4000 klanten van over de hele wereld gediend. Wij leveren niet alleen de producten, verlenen wij ook de dienst die terug van onze klant brengen. Onze kernwaarde is „KWALITEIT IS ONZE CULTUUR“. Wij geloven dat als u ons een kans geeft, het het begin van onze zakelijke relatie op lange termijn zal zijn.

 

Contactgegevens
Henan Swet Boiler Co., Ltd.

Contactpersoon: Swet Lee

Tel.: 86--18736903078

Fax: 86-371-68064938

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)