Contacteer ons

Contact Persoon : Swet Lee

Telefoonnummer : +8618736903078

WhatsApp : +8618736903078

Free call
lopende band
  • De Boilerco. van Henanswet, Ltd.
  • De Boilerco. van Henanswet, Ltd.

Co. van de Henan swet boiler, Ltd werd opgericht in 1954, gelegen in de historische stad van zeven dynastieën. Wij hebben geconcentreerd ons op boiler en van boilerdelen vervaardiging en verkoop meer dan 60 jaar. Ons geworden als productie te installeren en te handhaven en dan voort te zetten bedrijf, is de belangrijke professionele installateurs van de industrie, professioneel onderhoud. Het bedrijf heeft 1 niveau van installatiekwalificatie, 17 afdelingen van het installatieproject, installeren meer dan 400 mensen het team. Het is grootst in de industrie.

 

  Henan Swet Boiler Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

Bedrijfmateriaal: Het bedrijf zette een volledige reeks van het systeem van de kwaliteitswaarborg op, en heeft het ISO9001-certificaat verkregen. Het verfijnde materiaal, geavanceerde technologie, de bestaande 343 reeksen diverse apparaten, met inbegrip van groot materiaal is: 1200 ton van hydraulische pers, scherpe plaatmachine, smeedstukmachine, 9m het afkanten machine, 30 x300 en de plooiende machine van 50x2500, twee lijnen van membraanmuur, lijnen van kronkelige buis, CNC vliegtuigboring, CNC trommelboring, CNC snijmachine, grote de pijpbuigmachine van D159.

 

 

 

Henan Swet Boiler Co., Ltd. fabriek productielijn 1

OEM / ODM

Wij hebben geconcentreerd ons op boiler en van het boilerdeel productie en verkoop meer dan 60 jaar. Gelieve te vertellen meer ons over uw productparameters, zoals productcapaciteit, werkdruk en temperatuur, brandstof, verbrandingswijze, verdamping of doeleinden, hebben wij een ervaren team van professionele ingenieurs, om u van het beste van de beste kwaliteitsproducten te voorzien.

 

Het eerste cirkelstroombed in China: begin de jaren tachtig, had de boilerco. van Henan swet, Ltd (vroegere de boilerinstallatie van het Kaifeng) met Chinese academie van wetenschappen ontwikkelt joinly nieuwe industriële cirkel en stroomboiler, het eerste generatieproduct die en overging provinciale en ministeriële schatting in 1987 zuiveren lopen. In de loop van de jaren rijke ervaring in ontwerp, productie heeft geaccumuleerd, is het product overvloedig.


Mijn bedrijf en Chinese Academie van Wetenschappen ondertekenden een samenwerking en een ontwikkelingsovereenkomst op lange termijn, en Tsinghua-Universiteit, Zhejiang-Universiteit, het Instituut van Harbin van Technologie, Universiteit de Noord- van China van Hydraulische en andere universiteiten technische uitwisselingen en samenwerking op lange termijn.

 

 Henan Swet Boiler Co., Ltd. fabriek productielijn 0

R & D
  • De Boilerco. van Henanswet, Ltd.
  • De Boilerco. van Henanswet, Ltd.

 

 Het bedrijf die wetenschappelijk onderzoek, productie, verkoop, de dienst integreren als geheel, heeft de overvloedige technische kracht, het gevorderde productiemateriaal, het personeelsteam van uitstekende kwaliteit en de perfecte naverkoopdienst.

 

 

Wij hebben een ervaren en professioneel team. Ons R&D-team heeft 12 hogere ingenieurs, 217 ingenieurs en technici, en verbetert onophoudelijk ons productontwerp volgens de marktvraag. wij beloven om onze best te proberen maken goede machine om onze cliënten tevreden te maken.

 

Henan Swet Boiler Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales@swet-boiler.com
+8618736903078
+8618736903078
+8618736903078