De Boilerco. van Henanswet, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certificaten
Van goede kwaliteit gas stoomketel voor verkoop
Van goede kwaliteit gas stoomketel voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij zijn zeer tevreden de machine, het gemakkelijk is te assembleren en te werken. geavanceerde controlerende theorie met krachtige PLC, op hoog niveau van automatisch.

—— Smith

Tijdens de drie keer samenwerking, goed werken alle machines, hopen uw bedrijf die beter en beter worden. Een goed begin wordt half gedaan.

—— Abdul Moiz

Ik ben online Chatten Nu

Henan Swet Boiler Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Henan Swet Boiler Co., Ltd. Henan Swet Boiler Co., Ltd. Henan Swet Boiler Co., Ltd. Henan Swet Boiler Co., Ltd. Henan Swet Boiler Co., Ltd.
De Boilerco. van Henanswet, Ltd. De Boilerco. van Henanswet, Ltd. De Boilerco. van Henanswet, Ltd. De Boilerco. van Henanswet, Ltd. De Boilerco. van Henanswet, Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : SWET
Aantal werknemers : 1000~2000
Jaarlijkse omzet : 6000000-19000000
Opgericht Jaar : 1954
Export pct : 40% - 50%
Quality assurance system: ISO9001
Boiler qualification: A-class boiler ,D1 D2 Pressure Vessel
Main product: Industrial boilers ,house boilers ,power plant boiler.

1. In vroege tachtig s, is de Boilerco. van Henan Swet, Ltd, met de Chinese academie van wetenschappen ontwikkelt gezamenlijk het nieuwe industriële boiler vloeibaar gemaakt doorgeven geweest - de bedboiler, het eerste generatieproduct die en en in 1987 zuiveren lopen ging de provinciale en ministeriële schatting over, heeft alle jaren rijke ervaring in ontwerp geaccumuleerd, constant verbetert de productie, product.

2. Sinds 1980, verbetert het bedrijf constant optimalisering van de structuur van gasboiler, ontwikkelde het systeem van de gasboiler, vat volledig de behoeften van klanten samen, om de dekking te ontwikkelen een gebied van een klein gebied, hoog rendement, lage emissies van reeks van gasboiler.

3. In 2000 tot 2014, de binnenlandse verhoging van de machtsvraag van alle gangen van het leven, onze bedrijf geopende diverse parameters voor de gasvorming van diverse soorten het doorgeven van vloeibaar gemaakte - bedboiler, om aan de huidige emissies en de consumptievraag, in 2016 aan te passen bedrijf het gelanceerde efficiënte energy-saving vloeibaar gemaakt doorgeven - bedboiler, is de lage emissie een nationale speciale schatting van de onderzoekstest geweest.

4. Vanaf 2012 tot 2016, introduceerde het bedrijf de verwarmingspijptype van de diafragmamuur boiler van de afvalhitte, geschikt voor metaaluitsmelting, industrie van de afval de stevige behandeling, lost hoofdzakelijk de problemen van as op en heeft de stralingsbescherming, goede stabiliteit en economie.

 

Nationale aangewezen Diploma middelbare schoolboiler en het drukvat die van D1 D2 zeer belangrijke ondernemingen vervaardigen.
Nationale wetenschappelijke onderzoekverwezenlijkingen „vloeibaar gemaakt doorgeven - bedboiler“
Technische ondersteuningeenheid.
De dochteronderneming houdt a-de installatievergunning van de klassenboiler.
Energy-saving van de de boilerindustrie van China eerste industriële producten.

 

Contactgegevens
Henan Swet Boiler Co., Ltd.

Contactpersoon: Swet Lee

Tel.: 86--18736903078

Fax: 86-371-68064938

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)